Снимали ли си тези хижи?

Снимали ли си тези хижи?
В опита си да създадем актуална база от данни за състоянието на хижите и заслоните в България, бавно но сигурно попълваме липсващите парчета с информацията, до която успяваме да се докопаме. Както сме споделяли с вас и преди, това е трудно начинание, чиято успешна и срочна реализация се нуждае от помощта на ентусиасти.

Много от вас всече се включиха, като ни предоставиха снимки, информация, търсеха данни под дърво и камък и ни посочваха грешките. Искрено благодарим! Въпреки това сме все още далеч от целта, а активният планинарски сезон чука на вратата. За съжаление 1/3 от обектите на сайта все още са без дори нито една снимка.

Вярваме, че това е значим елемент от планирането на всеки поход – да успееш да видиш предварително, къде ще се подслониш и да придобиеш обща представа за условията. Затова всяка снимка, която ни изпращате е много ценна за нас и почти веднага я публикуваме в съответната секция.

На картата по-долу са нанесени обектите, чиито профили при нас все още си нямат снимки. Ударете ни едно рамо, като ни изпратите ВАШИ фотографии от тези обекти, които да ги показват отвън или да дават представа за условията вътре в тях. Помогнете ни да направим тази карта гола голеничка.

Вашите снимки можете да изпращате на radoslav@planinar.org

И за да ви се отблагодарим за помощта ето няколко полезности в замяна.

BGMountains карта за Android
Планинарски приложения за Android
Карта на мобилните базови станции в България
82 туристически книги и списания
Безплатен GPS трак по заявка

Благодарим, че създаваме заедно!

Автор bgplaninar