Добре дошли в mountain-huts.com,
 
Тук ще намерите информация за хижите и заслоните в българските планини – местоположение, снимки, условия за настаняване, контакти др. Създадохме го за да има място, където всеки, който планира своя преход в планината да намери подслон.
 
Наясно сме, че поддържането на актуални данни за всички налични обекти е предизвикателна задача, затова много разчитаме и на обратна връзка от вашата страна. Можете да споделятe с нас всички новости за българските хижи, които сте научили или на които сте станали свидетели. Ние ще се погрижим те да видят бял свят за да сме полезни за останалите.
 
Чудесно би било и ако след като сте посетили някое място оставите своя коментар/ревю за условията в съответната секция на сайта, за да поддържаме актуална информацията. Искрено ви благодарим предварително за това! По всякакви теми, свързани с българските хижи и заслони можете да ни пишете на radoslav@planinar.org. А ако някъде сме сбъркали не бързайте да ни съдите, посочете ни грешките и ще се поправим при първа възможност 🙂